Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

2023-2024-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ : "ΛΑΒΔΑΣ" & ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ -ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

     Σε επαφή με την παραγωγική διαδικασία ήρθαν σήμερα οι μαθητές μας με την εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στο εργοστάσιο παραγωγής καραμέλας"ΛΑΒΔΑΣ" στη Γαστούνη. Το επιστημονικό προσωπικό του εργοστασίου μας ξενάγησε εξηγώντας τα στάδια παραγωγής της καραμέλας μέσω της τεχνολογίας. Ολοκληρώσαμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στον οίκο ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στη Γαστούνη όπου το προσωπικό μας ξενάγησε στους πανέμορφους χώρους όπου έχουν διαμορφώσει για τους φιλοξενούμενους τρίτης ηλικίας που φροντίζουν. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά.  Η επιστροφή ήταν γλυκιά γιατί οι τσάντες μας γέμισαν με καραμέλες, προσφορά του εργοστασίου, που με μέτρο αποφασίσαμε να τις τρώμε!!


 

  

 

 

 



Μετά την τόσο ενδιαφέρουσα και πρωτόγνωρη επαφή των μαθητών μας με την παραγωγική διαδικασία, επισκεπτόμαστε την εκκλησία της Αγίας Καθολικής και τον οίκο ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, στη Γαστούνη που με χαρά μας υποδέχτηκαν. Ήρθαμε σε επαφή με τους φιλοξενούμενους τρίτης ηλικίας και απολαύσαμε ένα δημιουργικό παιχνίδι στη φύση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου